Am dat startul ieri la inscrierile pentru Crosul Olimpic Timisoara – 28 mai 2016 si dupa prima zi suntem deja peste 100 de alergatori inscrisi online 롤 핵 다운로드!

E o onoare deosebita pentru noi si pentru Timisoara ca in acest an olimpic sa alergam impreuna cu Gabriela Szabo, campioana noastra medaliata cu aur, argint si bronz olimpic 오로바둑! Iti multumim, Gabi, pentru ca ai acceptat invitatia noastra si le multumim celor de la Adecco Romania pentru ca au facut posibila aceasta colaborare Powershell 3.0. (Multumesc, Pantir Cristian-Andrei!)

Daca vreti si puteti sa ajutati la realizarea evenimentului, va rog sa ne scrieti oricand un mesaj, nu strica niciodata o mana de ajutor in plus la eveniment (creat 100% de voluntari) 또 오해영 13화.

De asemenea, puteti sa ne ajutati in promovarea miscarii ca stil de viata invitandu-va prietenii la eveniment:
https://www.facebook.com/events/1631436237180892/

Ne vedem la Cros Download the new hymn mp3!

Evenimentul este realizat de Academia Olimpica Romana – Filiala Timis, impreuna cu SCM Timisoara, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis,World Class Romania, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea de Vest din Timisoara, LPS Banatul – Pagina oficiala, ISJ Timis, CHECK-OUTimișoara Download Google Sketch Up.

Sub egida – Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Download Game of Thrones Season 8 3.

‪#‎timisoaraolimpica‬