Prezentarea Programului de Reconversie Profesionala pentru Sportivi a avut loc astazi, 14 decembrie, la Universitatea de Vest in prezenta sportivilor si profesionistilor din sport din Timisoara.

Una dintre valorile fundamentale ale miscarii olimpice este respectul. Din respect s-a nascut si dorinta noastra de a fi parte din acest program, din respect si din constientizarea faptului ca responsabilitatea noastra fata de sportivi nu ar trebui sa se termine atunci cand ei isi agata ghetele in cui, ci ar trebui sa ii ajutam si sa ii ghidam chiar si dupa ce acestia isi termina cariera sportiva. Este respectul pe care trebuie sa il aratam acestor oameni care si-au dedicat viata sportului si excelentei.
Salutam astfel aceasta initiativa Adecco Romania prin care vom lucra ca sa indrumam cat mai multi sportivi aflati in dificultate la final de cariera. Multumim FEFS pentru gazduirea si promovarea evenimentului, dar si CSU de Vest si CSU Politehnica pentru implicarea activa inca de la inceputul programului. Ne bucuram sa avem aproape si DJST Timis, ASU Politehnica Timisoara si Liceul cu Program Sportiv Banatul.

Acest program este unul pilot si orice sugestie de imbunatatire este incurajata si binevenita. Ii multumesc lui Cristi Pantir de la Adecco pentru ca a avut incredere in noi si pentru ca a ales Timisoara pentru derularea acestui ‘experiment’ in afara Bucurestiului.

Doru Costica – Director AOR Timis